Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Saullēkti ozolos, viesu nams

Saullēkti ozolos, viesu nams

Saullēkti ozolos, Ezernieki, Ezernieku pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5692
(+371) 27099907
(+371) 22312751
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams Saullēkti ozolos atrodas Ežezera krastā - Latgalē, Dagdas novada Ezernieku pagastā.
Pie mums jūs varēsiet baudīt lauku klusumu, klausīties putnu dziesmās, vērot saules rietu ezera krastā, izmēģināt pirti, vai noķert savu rekordzivi tieši Ežezerā.

Piedāvājam izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru. Iepriekš piesakoties, iespēja pasūtīt zivju zupu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Ežezera Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   SUP dēļu noma, īre Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27445
Meklēšanas rezultātos parādīts : 413968


Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Visi banneri