Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Saullēkti ozolos, viesu nams

Saullēkti ozolos, viesu nams

Saullēkti ozolos, Ezernieki, Ezernieku pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5692
(+371) 27099907
(+371) 22312751
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams Saullēkti ozolos atrodas Ežezera krastā - Latgalē, Dagdas novada Ezernieku pagastā.
Pie mums jūs varēsiet baudīt lauku klusumu, klausīties putnu dziesmās, vērot saules rietu ezera krastā, izmēģināt pirti, vai noķert savu rekordzivi tieši Ežezerā.

Piedāvājam izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru. Iepriekš piesakoties, iespēja pasūtīt zivju zupu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Ežezera Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   SUP dēļu noma, īre Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27467
Meklēšanas rezultātos parādīts : 413968


Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Visi banneri